Om ReThink-Strategy

Maria Lund-Søltoft

Strategisk Rådgiver

forandringsledelse

Mit afsæt i finanssektoren tager fokus på strategisk udvikling af virksomheder og mennesker. Senest har årene givet en masse viden om transformationer i softwarebranchen. 

Kort sagt, jeg ved hvad der virker, når det kommer til forandringer.


Med en cocktail af strategisk uddannelse hos AVT Institute i København, adfærdsdesign hos The Nudging Company ved Morten Münster samt over 15 års praktisk erfaring med ledelse og forretningsudvikling, er jeg drevet af iver og nysgerrighed for at lykkes med forandringen gennem utraditionelle greb.


Gennem inspiration, workshops, rådgivning skaber jeg konkrete, virksomme forandringer for din virksomhed, med skræddersyede alternativer til den “klassiske” change-værktøjskasse. 


Den brede erfaring giver ligeledes adgang til Københavns store innovative og netværk med fokus på bl.a. Fintech, design thinking mv., hvis en problemstilling eller mulighed kræver det.

Artikler & blogindlæg

Her findes blogs og ekspertartikler

Kunder

Her ser du nogle af forandringskunderne

"For en som mig, der normalt arbejder B2C, var det en kæmpe hjælpe at få tips til, hvordan jeg kan foden inden for B2B. Maria brugte grafisk facilitering, til at skabe et overblik over den proces jeg skulle igennem, og gjorde det på den måde helt enkelt og meget forståeligt."


Cathrine Katzmann, CEO The Mental Load

"At invitere Maria med på holdet, er lidt som at gøde sine planter. Hun er fandens dygtig til at udvikle og se potentialer."


Line Bang-Nielsen, CEO Celero 

"Det var en rigtig god oplevelse og det er utroligt, hvor langt man kan komme på kort tid."


Jan Hedegaard, IT Architect & PO

SAMARBEJDSPARTNERE

HJERNE & HJERTE


“Maria er en kæmpe kapacitet og en person, man kun kan se op til.


Et forbillede med hjerne og hjerte i alt hvad hun gør.


En fighter, der altid vil det bedste for dig og virksomheden"Karina Lehmann Pedersen

NÆRVÆR & HASTIGHED


“Maria er utroligt nærværende samtidigt med athun arbejder i et højt tempo. 


Hun gør hvad der er behov for, så man kan komme i mål - også selvom det kræver indsatser uden for hendes primære opgave”Camilla D. Hansen

STATUS QUO KÆMPEREN


"Maria har gå-påmod og et mindset, der udfordrer al ”det har vi prøvet og det kan vi ikke” mentalitet.


Med sin store erfaring fra C20 virksomheder, er hun en værdifuld sparringspartner, som jeg ikke tøver med at ringe til, når jeg har brug for et nyt perspektiv og en ny plan."


Britt Gadegaard

unsplash